Brüno

2010.10.16. 22:27

Nane! Azthiszem ezzel mindent el is mondtam a Brüno című hányadékról filmről. Utálom minden percét ennek a szánalmas hülyeségnek! Eddig se bírtam ezt a nagyképű,egoista, "humorista", idióta Sacha Baron Cohen nevű barmot.De most aztán... Boratot végigszenvedtem,Ali G-t nemláttam és nem is tervezem, de ehhez az utolsó (hála az égnek,hogy az utolsó!) filmjéhez is volt "szerencsém". Pfejj..Na, kezdjük!

Na mizü? Itt Brüno!

A történet Ausztriában kezdődik,ahol Brüno a legtrendibb,legmenőbb tévéműsornál riporter, és különféle divatbemutatókra,rendezvényekre jár. Van neki külön kis sztájlisztja,életmódvalakije,asszisztense akinek a nevét se tudja. Egyszóval: Divatbuzi, a szó legszorosabb értelmében,mivel egy meleg férfiról van itt szó.De egy botrány miatt kirúgják a tévécsatornától,elveszti a trendiségét,semelyik trendi helyre se engedik be,mindenki elpártól tőle,kivéve asszisztensét.Brüno kitalálja,hogy ha Ausztriában sikerült akkor a nagybetűs AMERIKÁBAN is sikerülni fog,és ő lesz a legtrendibb ember az USA-ban.Ígyhát kezdetét veszi a népszerűségért folytatott harc Ameikában.

A történet egy kalap szar,és nem is nagyon foglalkoztak ezzel,mivel az egész film olyan minta céltalan, egymástól független jeleneteket kapcsoltak volna össze és így született volna meg ez a gyönyörűség.Van itt minden ami hányásnak, és utálatnak ingere! Melegszex, katonai bázison való ottlét,gyerek örökbefogadás,pankráció,riportkészítés Harrison Forddal, f*szmutogatás,izléstelen "poénok",ánusz megtisztítása a szőrszálaktól, éneklés,szadómazócuccban szintén szexelés, szellem sz*pás(mert ilyen is van) és még annyi minden szarság amit elképzelni nem tudunk!

Végszóként,ez a legrosszabb film amit valaha láttam! És nem azért,mert a látvány szar és ehhez hasonlók. NEM! Ez a film ami tökéletesen arra,hogy mindenki messziről elkerülje. Ez egy szörnyű film. Nem szabad időt pazarolni ilyenre. Nem szabad megnézni,ha nincs jobb dolgotok és jó idő van,akkor menjetek ki valahova haverokkal stb. Ha rossz idő van akkor társasjátékozzatok vagy mittudom én,de ha egyszer is átfut az agyatokon,hogy ezt meg kéne nézni,akkor azonnal felejtsétek el! Undorító,vontatott,idegesítő,buzi,béna,felesleges,időpazarló,förtelmes film!

A bejegyzés trackback címe:

https://mooviemania.blog.hu/api/trackback/id/tr172376829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.10.17. 12:50:56

Minek kínzod magad ilyenekkel?

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.10.17. 12:52:15

Minek kínzod magad ilyenekkel?

||aNtHoNy|| · http://mooviemania.blog.hu/ 2010.10.17. 12:57:19

@Sparrow: Hát ez egy nagyon jó kérdés :D Amúgy a haverok a suliban mondták,(olyan 2-3 ember)hogy ez mennyire jó film,meg halálra röhögi magát az ember stb.. És gondoltam,hogy erőt veszek magamon, és megnézem,ha már ilyen viccesnek mondták. Hát ez egy rossz döntés volt :D

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.10.17. 13:36:06

Én is azért néztem meg a Boratot, mert suliban hallottam, hogy milyen jó film. Hát... nem az.

||aNtHoNy|| · http://mooviemania.blog.hu/ 2010.10.17. 18:42:47

@Sparrow: Hát nem szabad hallgatni az osztálytársakra :D Én már annyiszor megszívtam. :D

Jamie tha killa 2010.10.22. 12:39:31

a borat k jó főleg eredeti hangal bár jó lett a magyar szinkron is

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2010.10.23. 13:02:54

Vegyesek az érzelmeim a filmmel kapcsolatban. Vannak benne nagyon vicces részek, nagyon unalmas részek, és olyanok is, amik már túllőttek a célon, és nagyon buzisak. Mindenesetre szerintem ez Cohen leggyengébb filmje.
süti beállítások módosítása