Macskanő (Catwoman)

2010.11.15. 16:27

Ajjajj...Ti elképzeltétek már Halle Berry-t szado-mazo cuccban, ostorral a kezében és dorombolva...? Hát erre nem igazán lehet mit mondani... Ez a film oly mértékben fos rossz, hogy arra szavakat, igen nehéz találni.

A történet végtelenül sablonos...Van nekünk ez a Berry csaj aki egy elég visszahúzódó,grafikusként,rosszul fizettet emberke. A cégnél ahol dolgozik,véletlenül meghall egy titkos beszélgetést,amiben elhangzik,hogy a cég új terméke nemhogy nem tűnteti el a ráncokat,de még tönkre is teszi az arcot...Észreveszik beszélgetés közben Halley-t,és hogy a titok,titok maradjon,megölik. Egy különleges macska belelehel Halley arcába,ezzel életre keltve őt......(WTF??????). Halley,szinte macskává változik,és minden erejével azon van,hogy megölje azokat,akik megölték..

Hát a történet,mint láthatjátok egy kalap szar. A CGI,(ami mindgyárt látni fogtok a beágyazáson) egy kalap szar. A karakterek,egy kalap szarok. A színészi játékok egyenlőek egy kalap szarral (na jó,talán az a macska jól alakít aki életet lehelt Halley-ba..). A vágás,egy kalap szar. A közelharcok(nincs sok),mind-mind egyenlő egy kalap szarral. Az ötletesség a filmben annyi van,mint zsiráf a Mount Everest tetején...

A filmről ennél többet nem igazán lehet elmondani,sok film van ami ennél rossz,de ez a maga műfajában,illetve,mint szuperhős film,ez a legalja... Iszonyatos , macskás, ránctalanítókrémes, színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 104 perc, 2004!!

Basszus,engem a hideg kiráz amikor beszél a csaj,és nem jó értelemben mondom!

A bejegyzés trackback címe:

https://mooviemania.blog.hu/api/trackback/id/tr192450378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.11.16. 18:46:25

Azért én leírtam volna, hogy képregényfilmről van szó. De nagyon szar adaptáció.
Amúgy azt, hogy a kalap szar két soron belül ötször szerepel, poénnak szántad?

||aNtHoNy|| · http://mooviemania.blog.hu/ 2010.11.16. 19:14:16

Nem mondom,hogy poénnak szántam,de direkt írtam ennyiszer,hiszen az egész film egy kalap szar,bárhogyan nézzük.:D

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2010.11.19. 19:18:00

Talán a legrosszabb képregényfilm, amit valaha láttam. Az írás viszont jó :)
süti beállítások módosítása