Leslie Nielsen halálának híre szerintem rengeteg embert borzasztott el, többek között engem is. Azt reméltem, hogy egy ilyen nagy színész, mint ő még sokáig fog élni! Mindig is szerettem a humorát, főleg a paródiafilmjei a kiemelkedőek, többek között az Ördögűzőt parodizáló Bújj, bújj ördög is!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

A történet ugyanaz, mint az Ördögűző esetében : Egy lányt megszáll a démon és egy papot kérnek meg arra, hogy hajtsa végre az ördögűzést, az azyát Leslie Nielsen alakítja persze. Ezt Nielsenék megtoldották rengeteg poénnal. A filmben teljesen elmaszkírozták Linda Blairt egyébként ő játszotta az eredeti Ördögűző filmben is a csajt akit megszállt a sátán. Nagyon jól csinálja a dolgát nem semmiért kapott Golden Globe díjat még 1974-ben. Kapunk egy pénzéhes üzletembert Ned Beaty személyében (igazából a színészről nem sokat tudok, itt nem kifogásolható az alakítása.) aztán itt van még nekünk Anthony Starke akinek sajnos nem valami sok filmje lett ezután a produkció után, pedig nem mondanám rossz színésznek, Leslie Nielsen pedig itt is hozta a szokott baromkodós formáját. 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A zenék rendben vannak se nem kiemelkedőek, se nem rosszak teljesen átlagos mind és ezt Charles Foxnak köszönhetjük akit sajnos kevesen ismernek.
Kétségtelenül ez az egyik legjobb paródiafilm amit valaha láttam, de azért Leslie Nielsen nélkül nem volna az igazi. Aki egy jót akar nevetni mindenképpen nézze meg, kellemes kikapcsolódást nyújt az egész film.

8/10

Jó filmnézést!

Wilson
 

Szerző: Wilson96

3 komment

Címkék: kritikák

A bejegyzés trackback címe:

https://mooviemania.blog.hu/api/trackback/id/tr112884924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.05.07. 18:56:36

Négy mondaton belül ilyen sok ördög...

Wilson96 2011.05.07. 20:00:29

Jaj tudom hogy kicsit sok lett mondatonként az ördög, lehetett volna démont is írni de már mindegy :D

Wilson96 2011.05.08. 08:04:16

Na csak a te kedvedért : javítva :D
süti beállítások módosítása