1 évesek lettünk!

2011.06.27. 07:00

Először nem tudtam,hogy mi legyen a blog neve..Próbálkoztam a CinemaMania-val, a Filmeskritikákkal, a Filmes blog nevekkel, de egyik sem bizonyult jónak. Akkoriban szinte csakis a Moovie.hu oldalon néztem én, és az egyik haverom filmeket, így ő ajánlotta azt a nevet,hogy MoovieMania. Nem akartam,hogy három "o" betű legyen,mert akkor a BaaadMoviesra hajaz a három betűjével, de azt sem akartam,hogy egy "o" legyen benne,mert az valahogy túl rövidnek tűnt. Későbbiekben próbáltam felkeresni a Moovie.hu-t, hogy emailben üzenjek nekik, hogy lett egy hasonló nevű oldal, de nem találtam emailcímet, és nem rég a Moovie.hu sajnos meg is szűnt.

Nos, pontosan egy évvel ezelőtt ezen a napom írtam első bejegyzésemet a blogra, majd nem sokára megszületett az egyik legpocsékabb írásom, a Felvéve. Utána rögtön kicsivel egy idióta kiborulásos Alíz Csodaországban következett,tengernyi helyesírási hibával,értelmetlen mondatokkal, szóval iszonyatos volt az egész. De kezdett fejlődni a helyesírásom és a kritikáim szerkezete, összeszedettsége,és én úgy érzem,hogy valahol Az ember gyermekénél értem el azt,hogy igenis tetszett az,amit írtam. Utána már nem voltak gondjaim az írásaimmal,talán csak elvétve egy-két helyen.

Aztán jöttek a folyamatos, nagyobbnál nagyobb elmaradások/szünetek, és már kezdett derengeni nekem,hogy nem fogom én ezt egyedül bírni. Majd,mikor már majdnem egy hónap kihagyás volt,akkor döbbentem rá,hogy muszáj lesz valakit keresnem magam mellé. Közben elkezdtem felfedezni más-más filmes blogokat,int pl.: a MovieTank-ot és a PerfectInsanity-t, ahová  -de leginkább az előbbire- el is kezdtem kommentelgetni, aminek az lett a vége,hogy egy Froggal tartott első Pro-Contrában Sparrow megemlítette a nevemet,és a kommentemet idézte, és onnantól nem volt megállás. MSN -> Skype -> Közös élménybeszámolók. Köszönöm Nekik a lehetőséget.

Aztán idén februárban rengeteg kimaradás és szünet után egy jó Facebookos kommentemnek hála egyik haverom csatlakozott hozzám,és így már ketten írtunk filmekről kritikákat. Red és én. Ő nagyon jól írt, én pedig kimaradoztam a felvételi miatt, majd ő is elkezdett kimaradozni és lett legalább 2 hetes teljes szünet. Utána már valahogy érződött,hogy basszus, ide még egy ember kell,ha nem több. Youtubeon láttam Wilsonnak az egyik élménybeszámolóját a Megaagyról és gondoltam,hátha lenne kedve írni, egy-két email után új tagot köszönthettünk a MoovieMania kritika írói között, és nagy örömmel láttam,hogy ő is szorgosan írogatta a kritikáit. Bár utolsó két kritikája miatt állítólag befejezte az írást, de ez szerintem még korántsem biztos.

Nos röviden összefoglalva ennyi minden történt a blogon 1 év alatt,nemsokára lesz új fejléc, aztán szeretném beindítani az 1. évadot, és még csomó-csomó dolog lesz még itt. Új rovatokkal, és majd videókkal várunk Titeket!

Ui.: Köszönöm,hogy Frog annó felvett a Perfect Insanity csapatába, és utólag is elnézést,hogy nem tudtam teljesíteni a megadott feladatokat, de nagyon köszönöm a lehetőséget!

A bejegyzés trackback címe:

https://mooviemania.blog.hu/api/trackback/id/tr343017226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.07.05. 17:03:38

Így utólag is Boldog Szülinapot! Sajnos eddig nem lehetett kommentelni. Remélem, ez az első év csak bemelegítés volt, és ezután aktívabb lesz a blog.:D
süti beállítások módosítása