WTF?

2011.10.01. 15:38

Lassan egy hónapja nincs bejegyzés, ami elég gáz. Lehet arra is fogni ezt a kimaradást,hogy elkezdődött a suli, esetleg arra,hogy nem néztünk filmeket, vagy esetleg arra,hogy feladtuk és nincs tovább MoovieMania. Ez utóbbi korántsem így van, csak most így szimplán elvegetálgatunk, megvagyunk, de a blogról néha megfeledkezünk és ez nem túl jó szerintem...

Na de ha maradt pár lelkes bloglátogató,akik ha nem is minden nap,de gyakran felnéznek a blogra, azoknak köszönjük,sőt most egy kicsit trollkodhatnak is,mert ugye a nagy kimaradás nem maradhat büntetlenül,így összeválogattam 4 (sokak által eszméletlen szarnak tartott) filmet, amit nekem, esetleg Red.-nek vagy mindkettőnknek meg kell nézni és írnunk kell róla egy-egy kritikát.

2 hétig lesz kint a szavazás,meglátjuk,hányan szavaztok majd.

Csak egy film kerül megtekintésre, pont az,amit ti megszavaztok!  Íme a 4 jelölt:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mooviemania.blog.hu/api/trackback/id/tr983270143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása