2009-ben visszatértek az Autobotok és az Álcák. Michael Bay nem tud egy percig sem a seggén ülni,hiszen a pénzért bármit! Így tehát el is cseszett a folytatással egy viszonylag elfogadható filmet. Gratulálok neki!

A történet talán még bugyutább,mint az előző,de kit érdekel? Mindenki csak robotos zúzásokra vár, és minél több akcióra! Na szóval a történet. Samnek egyre jobb az élete,főiskolai tanulmányaira készül. Optimus fővezér is azt hiszi,hogy minden rendben van,hiszen Megatron ott csücsül a tenger mélyén és az álcák sem térnek vissza minden nap,úgyhogy egész jól megy a Földön minden. Csakhogy az egyik Álca "kilopja" Megatron testét a tengerből és feléleszti azt. Megatron és cinkosa bosszút esküszik az Autobotok és a Világ ellen, és mindennél nagyobb erőket gyűjt össze ezek legyőzésére.Sam újra összefog az Autobotokkal,és indulhat a harc!

Amikor be ültem a moziba azt gondoltam,hogy nem lesz jobb mint az első rész,de rosszabb biztos nem. Hát nem így történt. Olyan iszonyatosan rossz lett ez a film,hogy az beszarás! Ez a förtelem úgy lehúzza az első részt,hogy ilyet alig-alig látni. Michael Bay szanszét gyalázta a SAJÁT filmjét ezzel a nem is tudom mivel! Undorító amit ő itt csinált. Szimbólikusan mondva,Michael Bay az Atlanti-óceánt akarta,és megkapta a Velencei-tavat.Hehe.

  1. Felháborítónak tartom,hogy egy 2009-es filmben,azt lássam én 990 jegyárért,hogy Sam beszívott anyja a főiskola gyepén röhög fetrengve!
  2. Michael Bay túl sok robotot,akart a filmbe,és mindegyiknek k***a hülye neveket adott,és nem tudjuk már,hogy ki-kicsoda!
  3. Hol vannak azok a gyönyörű robot átalakulások?? Az első részben olyan pontossággal,olyan szépen alakultak át a robotok,hogy arra senkinek egy szava nem lehetett. Mostmeg? SEMMI!
  4. A robotok "személyisége" elveszik,értelmét veszti pont azért,mert olyan sok van.
  5. Mi a francot keresnek még mindig itt azok a nem vicces,ízléstelen,gagyi POÉNOK???
  6. Miért alakúl át egy Álca egy szexmániás,hülye,robot csajjá? És amúgy is,nincs ennek kicsit TERMINÁTOR feelingje?
  7. A robotok olyan egyformák és olyan pontatlanok,hogy egy-egy harc során azt se látni,hogy ez egy rohadt nagy fémkupac,vagy két harcoló robot!
  8. Felháborítónak tartom,azt egy 2009-es filmben,990 forint jegyárért.hogy egy kicseszett robotnak a két lengő,összekoccanő,hangot kiadó, fém GIGAHERÉJÉT LÁSSAM!!!!!
  9. Nagyon szemét húzás,hogy az egész film 2 és fél óra, és tele van felesleges baromságokkal!
  10. Lőjjék már le Sam szüleit!!!    

Nos, ez az a 10 dolog(de van több is) ami a legjobban idegesített engem a film alatt. Ez egy nagyon elkúrt film lett!

 

 

Nem kell harangozni,jó nekünk a fém here is!!!


A bejegyzés trackback címe:

https://mooviemania.blog.hu/api/trackback/id/tr662439243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.11.10. 20:27:12

Nem értek veled egyet. Szerintem van olyan jó mint az első rész.
Néhány általad felsorolt indok, amivel nem értek egyet:
1. Sam beszívott mamájának a jelenete marha nagy. A film egyik legpoénosabb jelenete.
2. Biztos nem vagy képben a képregényeket illetően, de a Transformers egy méltán híres képregénysorozat alapján készült, Bay pedig onnan ültette át a karaktereket, tehát a neveket nem ő adta nekik.
3. Legalább olyan szépek az átalakulások, mint az első részben.
4. Az újonnan bejött robotoknak is jó a személyiségük. Az ikrek állandó poénforrást képeznek, A Bukott pedig a tökéletes főgonosz karakter.
5. Szerintem marha jók a poénok, de ez tényleg ízlés kérdése. ;)
9. Nem igazán tudom mi a felesleges baromság benne. Végig pörög, zúz, és nem hagy nyugtot az érzékszerveknek.

Az átalakuló, terminátorra hajazó robotcsaj nekem sem jött be.

És amúgy a történetet elég pontatlanul írtad le, hiszen a lényeget kihagytad belőle. Azt, hogy miért is A bukottak bosszúja a címe.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.11.10. 20:28:13

Ja, és még egy dolog: MEGAN FOX!!!!!

||aNtHoNy|| · http://mooviemania.blog.hu/ 2010.11.10. 20:46:44

@Sparrow: Mindegy,ne vitázzunk,szerintem ez egy elég rossz film. :D
süti beállítások módosítása