Első amatőr filmem.

2012.06.24. 00:03

Üdvözletem!

Itt a nyár satöbbi blablabla. DE . Év vége előtt, a média órán kaptam egy feladatot. Csinálni kellett egy kisfilmet. Csináltam..

Egy délután alatt leforgattuk, és habár a vágással nagy gondok voltak, reméljük tetszeni fog nektek.
A suliban mondhatni 'óriási' sikert aratott, remélem szántok rá időt és végignézitek...

Ne úgy tekintsetek rá,mint egy filmre, hanem ez csak egy paródia.

Íme a film, jó szórakozást! 


Ultimate Survival - Man vs. School by f100001004255909Gázt! (Drive)

2012.05.06. 00:13

Huh, elérkezett a pillanat...Oly sok idő után újra jelentkezem...Hihetetlen,ugye?
Épp nézegettem, melyik az a film, ami eléggé híres és még nem láttam, de ódákat zengenek róla. Ez a film a Drive volt, aminek a magyar címfordítása, habár az első 10 percet igen, viszont a film többi részét alig-alig tükrözi. Ha valaki versenyautós filmet keres,akkor ne ezt válassza, ez egy sokkal összetettebb, elképesztőbb film, mint egy Halálos Iramban rész.
Na de milyen volt? Hát lássuk csak...

Jópár haverom mondta nekem, még régebben, hogy nézzem meg ezt a filmet,merthogy milyen jó, és milyen izgalmas blablablablabla stb. Nem hittem nekik. Úgy gondoltam, hogy nem lehet ez olyan jó film, mint aminek mondják, hiszen alig volt beharangozása, és nem tartottam még akkora nagy filmnek,hogy kiadjak rá bármennyi pénzt is. Nos, miután megnéztem a filmet tartozom egy vallomással...NAGYON ROSSZUL TETTEM,HOGY NEM NÉZTEM MEG MOZIBAN!

aNtHoNy = AnthonyPeter

2012.03.30. 22:59

Szevasztok!

Fogalmam sincs, hogy ki szokta nézni még ezt az oldalt, de ha van valaki, akkor neki elmondanám, hogy oly sok idő után ismét jelentkezni fogok.

Mivel voltam elfoglalva? 

A válasz egyszerű: felvételi, szóbelik és versenyek.

De közben belekezdtem egy teljesen más dologba,aminek nagyobb jövőjét látom, mégpedig a zenekeverés/DJ-zés. Saját zenéim még nincsenek,mert nincs meg a hozzá szükséges programom, meg hasonlók, szóval az majd egy kicsit később lesz.

Szóval hamarosan összeszedem magam, meg minden és akkor visszatérek,ha nevezhetjük ezt így. A Játékbarlang vezetői felvettek engem,mint kritika író,köszönöm nekik,és elnézést,hogy nem csináltam ott semmit sem, nagyon el voltam foglalva.

Tehát hamarosan újra MoovieMania,de addigis egyétek a mixeimet!

(Ha valaki esetleg még kommentelni akar,és szereti az ilyesmi zenéket,nyugodtan leírhatja a véleményét!)

 

Harry Brown

2011.11.06. 16:06

 Justin Bieber előtt egy filmet még biztosan meg akartam tekinteni,hogy legyen mire emlékezni a rosszabb pillanataimban,amit majd a Never Say Never fog okozni nekem...

És egy frissnek mondható blogot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, a Tales from the blog nevű horror filmekkel, és azoknak a híreivel foglalkozó elég jó színvonalú oldalt.

Na, és akkor kezdjük a kritikát...

Szerző: ||aNtHoNy||

2 komment

Címkék: kritikák

Világvége...

2011.10.15. 22:11

 Nos, lezárom a szavazást, letelt a két hét, és bizony az az eredmény született meg,amire számítottam...És ez nem jelent jót, legalábbis nekem nem, mert bizony meg kell néznem Justin Bieber: Never Say Never-jét, de sebaj, valahol el kell kezdeni az agyrohasztást.

Köszönöm annak az 5, azaz öt embernek aki szavazot, nemsokára jelentkezem a kritikával!

WTF?

2011.10.01. 15:38

Lassan egy hónapja nincs bejegyzés, ami elég gáz. Lehet arra is fogni ezt a kimaradást,hogy elkezdődött a suli, esetleg arra,hogy nem néztünk filmeket, vagy esetleg arra,hogy feladtuk és nincs tovább MoovieMania. Ez utóbbi korántsem így van, csak most így szimplán elvegetálgatunk, megvagyunk, de a blogról néha megfeledkezünk és ez nem túl jó szerintem...

Na de ha maradt pár lelkes bloglátogató,akik ha nem is minden nap,de gyakran felnéznek a blogra, azoknak köszönjük,sőt most egy kicsit trollkodhatnak is,mert ugye a nagy kimaradás nem maradhat büntetlenül,így összeválogattam 4 (sokak által eszméletlen szarnak tartott) filmet, amit nekem, esetleg Red.-nek vagy mindkettőnknek meg kell nézni és írnunk kell róla egy-egy kritikát.

2 hétig lesz kint a szavazás,meglátjuk,hányan szavaztok majd.

Csak egy film kerül megtekintésre, pont az,amit ti megszavaztok!  Íme a 4 jelölt:

 

Bejelentés. (?)

2011.09.11. 01:14

 Szóval, újra suli, újra hatalmas kihagyások/szünetek. Gondolom Ti is unjátok már,hogy nincsen új poszt kb. egy hónapja, és ez már minket is idegesít. 

Úgy gondoltuk,hogy valamit kell kezdeni ezzel a bloggal, két lehetőség van: Vagy megszűnik,és akkor nyomtalanul elfelejti majd pár hét múlva mindenki, vagy folytatjuk tovább, de akkor viszont egy hatalmas átalakulás következtében tér vissza a MoovieMania csapata. 

Terveink szerint ha ez az átalakulás/ vérpezsdítés megtörténik,akkor nem vagyunk benne teljesen biztosak,hogy az olvasóink befogadják-e azt a majdani új blogot, vagy elpártolnak tőlünk, más, jobb blogok után kutakodva. Eddig egyetlen egy csoportot, illetve "stílust" céloztunk meg az oldallal, ami nemsokára változni fog...

Nemsokára új hírekkel tudok szolgálni,illetve ha valaki ismerne egy ügyes weblapszerkesztőt, és segítene nekünk azt nagyon megköszönnénk! erre a címre lehet e-maileket küldeni: mooviemania@gmail.com

Szevasztok, ||aNtHoNy||!

 

Szerző: ||aNtHoNy||

Szólj hozzá!

Címkék: blog

Ha/ver (Kick-Ass)

2011.08.18. 19:03

 Mit várunk egy olyan filmtől ami nem is volt túlságosan beharangozva, sem túl-hypeolva,és az egyetlen ismert színész,aki sokak szerint már nem képes normális színész játékra Nicolas Cage? Hát,én személy szerint semmit.

Szerző: ||aNtHoNy||

2 komment

Címkék: kritikák

Cím nélkül.

2011.08.08. 21:12

 Nos egy nagyobb kihagyás után sikeresen visszatértem, így most remélhetőleg újra felpezsdül az oldal. Van pár film,amiről valószínűleg írni fogok/fogunk Red.-el, és bízom abban,hogy akadt még pár látogatója az oldalnak. ;)

Aztán engedelmetekkel a figyelmetekbe ajánlom a RosszFilmek nevű oldalt, ugyebár a címből kiderül,hogy mivel is foglalkozik leginkább az oldal,de ezenkívül találtok ott filmhíreket, esetleg pár videót. Nézegessétek bátran!

 

||aNtHoNy||

 

Indítunk egy új rovatot, a továbbiakat FroG elmondja a videóban.

Az első adás témái:

-Sorozatok.
-Életünk legjobb ,illetve legrosszabb PC játékai.
-Retro Akcióhősök

Jó szórakozást!


Perfect Insanity:Dumáljun Rovat-1... by sjay95

Szerző: ||aNtHoNy||

4 komment

Címkék: dumaljunk