Avada kedavra!

2011.07.14. 16:19

Holnap mutatják be a hazai mozikban a Harry Potter befejező és egyik legígéretesebbnek tűnő részét. A legjobb férőhelyek már elfogytak, és alig van olyan mozi ahol még maradtak üresen székek. Vannak akik nem várják,de olyan nincs aki nem kíváncsi rá.

Nekünk az előzetesek és szinte az összes hír és videó után az a véleményünk,hogy ez valami brutálisan jó lesz, és könnyedén leveri az eddigi összes részt. A 3D-től nem várok sokat, viszont meg kell adni a módját egy ilyen volumenű film befejező részénél.

Epikus küzdelemnek ígérkezik,és nagyon remélem,hogy nem cseszik el. Nekem a hetedik rész első fele elég unalmas volt, bár volt pár rész ahol igazán meg lehetett ijedni.

Szóval holnap irány a mozi,jegyeket már lefoglaltuk, és reméljük,hogy nem kell csalódnunk.

A mozi vizualitása elképesztően erős, minden mozzanatán látszik, hogy a (nem kevés) költségvetés összes centjét elköltötték. Az eddigi Potter filmek is igen látványosak voltak, de az itt felvonultatott vizuális áradathoz képest, azok mind eltörpülnek. Grandiózus ütközetet hoztak össze, vannak itt óriások, kőkatonák, óriáspókok, elképesztő robbanások, a Roxfort minden pontja lángol és törmelékek tarkítják a tájat. Mindez olyan epikusságot kölcsönöz a műnek, melyet talán A Gyűrűk Ura befejező része, A király visszatér óta nem láthattunk vásznon.                     www.lumos.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mooviemania.blog.hu/api/trackback/id/tr363067477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tpeti97 2011.07.14. 21:30:04

Én azok közé tartozom akik iszonyatosan várják és nagyon szívesen megnéztem volna 15.-én de csak 1 nappal később tudom bár ezt az elkésést még megbocsájtom magamnak:)
Engem még inkább felcsigázott a rengeteg pozitív kritika és visszajelzés.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.07.15. 14:39:06

@tpeti97: Én meg azok közé tartozom, akik az előző két rész után nem igazán mernek reménykedni. De holnap megnézem, és meglátjuk.

tpeti97 2011.07.15. 18:54:21

@Sparrow: Gondoltam, hogy ezen a véleményen vagy azért remélem tetszeni fog:)
süti beállítások módosítása