Transformers

2010.11.09. 16:43

Ki ne ismerné Transformerék történetét? Akinek régen volt Fox Kids-e(ma már Jetix,ja nem, Disney Channel) az biztos nézte a Power Rangersen kívűl a Transformers mesét. 2007-ben az évezredek óta csatázó Autobotok és az álcák a mi bolygónkra tévedtek,Michael Bay segítségével. Az előzetesekből lehetett látni,hogy ez egy bugyuta,de annál látványosabb film lesz...

Hát a történet,nagyjából annyi amitt fentebb írtam. Több ezer éve csatázik ez a két faj,és a bolygónkra kerültek.A számomra hihetetlenül elismert színész,Shia LaBeouf egy átlagos tini,aki egyedül ő akadályozhatja meg azt ,hogy a gonosz Álcák uralmuk alá vegyék az univerzumot. Shia és barátnője belekeverednek a háborúba,és valahogy meg kell akadályozni az univerzum pusztulását.

Na a sztori az ennyi. Egyedinek nem mondható,tehát,ha nem nézne jól ki ez a film,akkor ez úgy ahogy van egy rakás szar lenne. De mégiscsak kinéz ez valahogy,és nem is akárhogy! Ugye Michael Bay-től már megszokhattuk,hogy tud ő látványos munkát kiadni a kezei közül,mint pl. ahogy azt az Armageddonban vagy a Pearl Harbor-ban tette.

Talán ez a film legfőbb pozitívuma,a látvány,a helyszínek,meg Megan fox segge,melle..stb.És az a baj,hogy negatívumból,több van mint pozitívumból. Negatívumnak hozható fel pl. a hülye poénok. Jaahj én már a 2012-ben is rühelltem ezeket a rohadt poénokat,amik egyrészt nem viccesek,másrészt meg mi a f***nak egy ilyen filmbe?? Most az komolyan olyan vicces,hogy egy robot lehugyozik egy embert? Szerintem nem... Másrészt,minek ilyen szerencsétlen színészt,mint ez a Shia LaBeouf egy ilyen filmbe? Harmadrészt pedig annyi,de annyi logikai baki van a filmben,hogy egyszerűen kínunkban röhögünk rajtuk. Negyedrészt ki volt az a(z) barom ember aki kitalálta,hogy Sam szülei ilyen idegesítő,ripacskodó hülyék legyenek.

Amint már mondtam a látvány az hihetetlen lett,gyönyörű és szerintem nem egy jó film,de nem is szar. Nagy költségvetésű,robotos,Michael Bay-es,látványos,egyszer-kétszer nézhető film!

 

Szerző: ||aNtHoNy||

4 komment

Címkék: kritikák

A bejegyzés trackback címe:

https://mooviemania.blog.hu/api/trackback/id/tr82436376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.11.10. 20:31:16

"Most az komolyan olyan vicces,hogy egy robot lehugyozik egy embert?"
Igen, az! :D

Azt írtad, tele van logikai bakival. Mondanál kettőt?

Sam apja meg kifejezetten jó arc, az anyja már kevésbé...

||aNtHoNy|| · http://mooviemania.blog.hu/ 2010.11.10. 20:41:32

@Sparrow: Mondanék kettőt. :D
Mind a kettő egy helyszínen volt,amikro ugye elfogták Űrdongót abban a létesítményben,majd kiszabadították és elkezdett beszélni.Amivel nem is lenne gond,csakhogy ő a rádión keresztül kommunikál,és ott lent a létesítményben nem volt rádiójel,hiszen az elnök meg mindenki azért siránkozott,hogy nincs.
Na most akkor hogy is van ez?
A másik,hogy ugye van ez a fagyasztott Megatron és már több évtizede ott lent tartják és szüntelenül fagyasztják.De miután egy-két perc múlva elmegy az áram ő gyorsan feléled,egy ultramodern vadászgéppé alakul és elrepül...
Szerintem ezek,ha a második nem is akkora,de az első mindenképp baki. :D

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.11.10. 21:20:18

Az elsővel egyetértek. Viszont szerintem te se örültél volna, hogyha meg kell várnod, amíg reális időn belül olvad fel Megatron. :D

||aNtHoNy|| · http://mooviemania.blog.hu/ 2010.11.11. 15:25:42

@Sparrow: Hát az biztos. :D Csak valahogy máshogyan is meg lehetett volna oldani a kiolvasztást.
süti beállítások módosítása