Felvéve (Accepted)

2010.07.03. 20:37

Nemrég láttam,ezt a 2006-os filmet és meg kell mondjam, nagyon tetszett,de most a sztoriról,röviden:

Van egy Bartleby(Justin Long) nevű srác aki állandóan váltogatja az iskoláit,hamis személyiket készít stb..
Végre befejezi a középsuliját,amikor az év végén értesítést kap,hogy nem vették fel egyetlen egyetemre sem.A szülők viszont rossz néven vennék,hogy elrontotta az életét.Egy kis gondolkodás után csinál pár barátjával egy hamis egyetemet, az egyetemnek egy honlapot, és végül egy hamis papírt, ami bizonyítja,hogy felvették.A szülők elhiszik és meg akarják nézni a sulit,találkozni akarnak az igazgatóval,és egyre több elutasított diák kap felvételit,hiszen a felvételi a honlapon csak egy gombnyomásba kerül...

A történetből látszik,hogy nem egy sablonos film,és ha már vigjáték akkor valyon a poénok is jók? A válasz: IGEN! A poénok jók voltak, és nem,vagy alig voltak olyan részek(nem csak poén) amit már 50 milliószór láthattunk. Végre nem voltak olyan poénok,hogy: Jaj,összeeset alatta a szék és hátraesett hahahaha. Jaaaj, elszakadt a kötél és pofánvágta hahaháhá... Tehát ezek azok a poénok amik már nekem unalmasak( pl: Rózsaszín párduc(film)...) és szerencsére ezek elkerülték most ezt a filmet. Ami tetszett nekem,hogy az egyetemen nem tanítottak,hiszen pár elutasítottgyerek mit tudna tanítani rengeteg elutasított gyereknek.... igyhát a fiatalok szabhatják meg azt hogymit tanuljanak(pl: semmiről beszélés,robbantás,sütés,deszkázás,dj-zés stb.)

Színészi alakítás terén szerintem egy erős közepes mindegyik szereplő,de egy,egy ember aki hihetetlenül idegesített az nemmás, mint Sherman Schrader. aaaahj ez az ember nemtom mi akart lenni (poénforrás? okoskodó kocka? szánalmas idióta? nemtudom). Justin Long-nak jól állt ez a szerep,ahogy a Die Hard 4.részében is jól alakított,remélem még sok filmben viszontláthatjuk.

Ez a film nekem egy többszőrnézhetős film,viccesen mutatja be,hogy hogyan lesz egy elhagyatott bolondok házából, egy király egyetem,vagy pl hogy egy rengeteg éve nem tanító,politizáló,az egész oktatási és mindenféle rendszert kritizáló,és talán egy kicsit amerika gyűlölő pasas hogyan tart órát a diákoknak stb... Ezt a filmet a haverokkal jó igazán megnézni,de akár egyedül is elnézegethető.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mooviemania.blog.hu/api/trackback/id/tr862127684

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: domino qiu qiu 2018.02.15. 20:07:17

Ezmiez?! - Megidézett írók - irodalmi iwiw

Trackback: bandarq 2018.02.13. 15:13:03

Che cos e bactrim - Costco alcachofa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása