Hírcsokor

2011.06.19. 00:46

Szevasztok!

2011. Június 19.-et írunk,ami annyit jelent, hogy pontosan 8 nap múlva lesz az 1 éves szülinapja a blognak!

27.-én elutazom,így előre megcsinálok pár újdonságot, plusz majd egy időzített bejegyzésben fogom ünnepelni az 1 éves születésnapot.

Újdonságot említettem? Ó, igen.

Kaptatok egy nagyon jó kis CHAT-et, amit értelem szerűen jobb oldalt, a CHAT szövegre kattintva érhettek el. Szerintem érdemes néha felnézni, szerintem Mi, szerkesztők is sokszor fent leszünk! ;)

Nem sokára egy új fejlécnek fog örvendeni a blog.

Plusz megnyitom a lehetőséget azok előtt akik nincsenek regisztrálva a Blog.hu-ra, csak az Indapassra vannak regisztrálva, azaz szabad kommentelés lehetőségét adom a kezetekbe. Éljetek vele! Ha esetleg valaki el kezd spammelni,vagy értelmetlen dolgokat 50x leírogatni,akkor a szabad kommentezéstől el is búcsúzhattok!

27.éig ez egy próbaidő lesz, megnézzük hogyan szuperál a CHAT és a szabad kommentezés, és ha nincs vele gond, akkor ez így is fog maradni.

További meglepetések pár napon belül várhatóak, kövessétek a MoovieManiat! ;)

 

Üdv.: ||aNtHoNy||

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mooviemania.blog.hu/api/trackback/id/tr802996440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása