6 darab Oscar díj....6 darab BAFTA díj....ez A bombák földjén... Miután megnéztem,csak egy kérdés járt a fejemben: MIABÜDÖSFRANCVOLTEZ? A választ nem kaptam meg,de én a mai napig nem értem,hogy miért dícséri mindenki,miért kapot ilyen sok díjjat és egyáltalán minek készült el ez a baromi hosszú,semmiség...?

A történet annyi,hogy az Irakban dolgozó bombaosztag egyik tagja egy merénylet során meghalt,így egy új ember került a helyére,aki nem vesz tudomást a halálról,csak azt várja,hogy miután elvágta az adott drótot,vége legyen a napnak. És úgy kb ennyi.

James Cameron egykori felesége,most megcsillogtatta tudását ebben a különösen bugyuta és unalmas filmben. És ezért a filmért kapott ő rendezői Oscar díjat....Erről a filmről nemigazán lehet beszélni,mert egy baromság az egész. A film azt akarja bemutatni,hogy milyen kegyetlen világ a szegény amerikai katonák számára Irak,ahol a robbantgatás már-már hobbinak számít egyes helyeken.Az egész filmben számomra egyetlen odab*szós és rohadt jól kivitelezet jelenet volt. Kész,ennyi. A főszereplő egy unszimpatikus paraszt,aki játsza a főnököt miközben veszélybe sodorja a társai életét..Gratulálok...Ennek a filmnek se eleje,se vége,se tartalma nincsen.Nem tudom felfogni,hogy miért lett ez olyan jó film mások szerint? Ez a film szerintem egy darab megnézést sem érdemel,nemhogy 12(tejóég) díjat! Vontatott,felesleges, 131 percnyi fájdalom!

A bejegyzés trackback címe:

https://mooviemania.blog.hu/api/trackback/id/tr662368806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2010.10.13. 17:18:59

Azért egy megnézést megér, de szerintem sem egy nagy film.
Az első felénél az volt az érzésem, mintha egy nagyon gyenge Call of Duty adaptációt néznék. A második fele viszont tetszett. De a végét úgy elbaszták, ahogy filmben azt még nem láttam. A befejezés a legfontosabb része egy filmnek, és itt nagyon SZAR a befejezés.

||aNtHoNy|| · http://mooviemania.blog.hu/ 2010.10.13. 17:54:08

Jaja,a befejezése szörnyű,meg úgy az egész film is az szerintem..

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2010.10.14. 21:47:43

Nagyon rossz film. Kíváncsi vagyok, hogy ha ugyanez a sztori nem Irakban játszódik, akkor hány díjat kapott volna...
süti beállítások módosítása