Mester Tamás, Papp Szabi, Ganxsta Zolee, Tóth Tibi. Egyik szóló,másik Supernem,harmadik Kártel,negyedik Hooligans. Eltérő műfajok,és egyéniségek,de barátok...rég óta... És 2007-ben összeálltak,és megalkották az egyik szerintem legütősebb rockbandát Magyarországon! Az album elkíszétéséhez volt 3 hónapjuk,amit egy üdülőben töltöttek,és közben írtak zenéket,buliztak,ökörködtek stb. És ezt a 3 hónapot mutatja be a film.

A történet nagyjából tényleg annyi,amennyit fent leírtam. Igazából szinte egymástól független képsorok vannak összevágva,de ettől még követhető lesz ez a 3 hónap a mindössze másfél órás filmben. A film alatt megtudhatunk egy csomó dolgot a tagokról..stb. De eközben baromi vicces is az egész, Papp szabi egy hülyegyerek, Ganxsta egy idióta,de persze pozitív értelemben. Sokat a filmről nem lehet elmondani,aki nem szereti a tagokat,mert nem is ismeri,az szerintem nézze meg,mert biztos megfogja őket szeretni. Aki pedig bármelyiket is szereti,annak kötelező darab lehet. Amiről még nem igazán beszéltem az nem más,mint talán a film egyik legfontosabb darabja, a ZENE. Lehet,hogy ez egy nagy kijelentés,de szerintem ma Magyarországon az egyik legjobb rockbandát sikerült megalkotni ezzel a négy emberrel. A zene valami fergeteges,igazi ütős, odab*szós rockbanda lett ez! ESZMÉLETLEN!

A banda neve ugye a Jack Jack, az egész film fekete-fehér,vagy esetleg fehér-fekete, és ugye a Jack Daniels logója,meg az egész fekete-fehér,gondolom innen jött az ötlet,hogy akkor a film is legyen ilyen színű. Hamár Jack Danielsről beszélünk,akkor nem árt megemlíteni,hogy a filmben kevés,de tényleg nagyon-nagyon kevés jelentetet fogunk látni,ahol nem azt isszák a srácok. A 3 hónapos idő felénél tartottak ott,hogy elfogyott 100 liter,de mondjuk a film végére betehettek volna ilyen háttérinfókat,mint pl.: hány liter Jack Daniels fogyott el,vagy ilyesmi...értitek.. A filmnek nincs szerintem semmi negatívuma,persze ez nem egy tökéletes film,hiszen "filmként" is alig lehet nevezni.

Ha van másfél órátok, akkor szerintem megéri megnézni ezt a filmet. Nagyon szórakoztató,és poén az egész. Már csak a zene miatt is megéri. 90 perces,Mester Tamásos,Ganxsta Zolees,Papp Szabis, Tóth Tibis,magyar, rockzenés,eszméletlen film!

 

Ui.: Az egész film teljes terjedelmében fent van Mester Tamás honlapján! Ajánlom figyelmetekbe! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://mooviemania.blog.hu/api/trackback/id/tr962650391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása