Sasszem (Eagle Eye)

2010.08.03. 16:51

Furcsa,hogy egy mindössze 22 éves kölyökképű embert,mennyire "felnőttessé" tehet egy bajusz.A Sasszemnél ez volt a helyzet...

Jerry és Rachel két tök idegen ember,nem ismerik egymást,de egyszer kapnak mindketten egy telefonhívást,ami utasításokat ad nekik, és ha nem teljesítik,nagy eséllyel meghalnak.Így a két átlagos emberből amerika egyik két legveszélyesebb bűnözője válik.

A Sasszem egy tipikus amerikai film.Tele sablonnal,felesleges,jelenettel, szarakodásal,akcióval, és hepienddel.Maga ez a telefonhívásos, csináld azt amit mondok és stb dolog már nem egyszer volt látható,de ez még az elmegy kategória...A rendező korábbi filmjeit én nemnagyon ismerem,de nem keltette fel annyira az érdeklődésemet,hogy pótoljam ezeket a hiányosságokat. Színészek terén szerintem senki sem volt kiemelkedő,mindenki közepes volt.Elvileg a rendezőnek az volt a célja a filmmel, (a pénz mellett. hehe)hogy az emberek ne telefonáljanak ennyit és néha menjenek valahova,hagyják az elektronikus készülékeket stb.Nos, ez szerintem nem sikerült neki,de egy próbát megért. Ha tőlem megkérdeznék,hogy én ezt a filmet minek a keresztezésének tartom, azt mondanám,hogy: Die Hard 4 és Én a robot.De tényleg! Szinte teljesen ugyanazok vannak benne mint ebben a két filmben. Nem akarok szpojlerkedni,de aki látta mind a három filmet, az tudni fogja,hogy miről beszélek.Vannak a filmbe jó ötletek,de a sok sablonos párbeszéd és idióta hülyeségek mellett ezek eltörpülnek. Ez egy olyan film ami okosnak akar látszani,méghozzá nagyon okosnak,de végülis nem sikerül neki.Ahogy már mondtam, tipikus Amerikai film,hepienddel,diadalmas zenével a végén,mosolygással és stáblistával.kb ennyi.

A filmet annak ajánlom,aki egy kicsit ki akar kapcsolódni,megnézni egy idióta filmet,amit majd egy óra mulva elfelejt és majd jól tud aludni.Aki arra vár,hogy majd epikus jelenetek,epikus megjegyzések és ilyesmi lesz ebbe a filmbe,téved.Egyszer meglehet nézni,félrészegen akár kétszer is,de semmi több...

A bejegyzés trackback címe:

https://mooviemania.blog.hu/api/trackback/id/tr732196231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása