Hiába bizonygatom magamnak,hogy nem szeretem Adam Sandler filmjeit,mindig és mindig újra rá kell jönnöm,hogy jókat tudok rajtuk nevetni.A Kellékfeleséggel sem volt másképp.Úgy ültem le,hogy legalább néha elmosolyodjak,ehelyett többször is szakadtam a filmen és néztem a gyönyörű Brooklyn Decker melleit*.*...

Danny (Adam Sandler) megrögzött agglegény és jegygyűrű-viselő: a gyűrű ereje óvja meg őt a tartós kapcsolatoktól, és biztosít mindig hihető ürügyet, ha le akar lépni. Ám amikor végre rátalál álmai nőjére (Brooklyn Decker), ki kell valamit találnia, amivel lezárhatja eddigi füllentései sorát. Megkéri a titkárnőjét (Jennifer Aniston) és a gyerekeit, hogy adják ki magukat jövendőbeli ex-családjának. 
Egyik hazugság követi a másikat, mígnem egy nagy közös családi utazáson találják magukat Hawaiin. Az önfeledt nyaraláson mindenki igyekszik a kitalált történethez tartani magát, de végül már senki nem tudja, mi igaz, vagy mi nem az.

Azt hiszem ennél egyszerűbb történetet,nehéz lett volna kitalálni,ugyhogy már csak emiatt is gratulálni kell a rendezőnek és csapatának.A rendező Dennis Dugan,kis túlzással Adam Sandler házi rendezője,hisz együtt dolgoztak már a Nagyfiúkban,a Ne szórakozz Zohannal-ban,a Férj és férjben,az Apafejben és még rengeteg tucatvígjátékban.Najó,kilehet jelenteni ha Sandler úgy gondolja,hogy kezd vékonyodni a pénztárcája szól Dugannak,aki előveszi a mélyhűtőböl a két oldalnyi forgatókönyvet és röpke kettő hónapon belűl már a mozikban nézhetjük ugyanazt,csak kicsit másképp,kicsit máshol,kicsit másokkal.De akkor miért szórakozunk ezeken a filmeken olyan jól?Miért hoz az összes Sandler vígjáték 100 millió amerikai dollár felett?Egyszerű a válasz,mi is olyan egyszerűek vagyunk mint a történet.Arra vágyunk csak,hogy lássunk egy olyan történetet,amiben a főhős gyönyörű helyeken kalandozik,minden összejön neki a végén és boldog amíg meg nem hal...

A színészgárda viszont nem mindenképp nevezhető szokásosnak.Jennifer Aniston a Jóbarátok után,a Kellékfeleségben nem bukik akkorát,mint a Derült égből szerelemben és egyéb ultrafos filmjeiben.Feltűnik Nicole Kidman,aki úgy nézz ki mint egy vörös vámpír.A tipikus mellékszereplő Nick Swardson és a gyönyörű Brooklyn Decker.Brooklyn Decker egyszerűen hát kurvajól nézz ki.Ezért is reméltem,hogy nem lesz a filmben egy szokásos pártfordulás és Sandlernek megmarad az esze.De ebben az esetben csalódnom kellett,hiszen enélkül a kiszámíthatatlan fordulat nélkül nem lett volna film,a film.

Most pedig az a rész jön ,amire nem leszek büszke.Számomra pozitív csalódás volt a Kellékfeleség,ugyanis vicces és kellemes érzésekkel tölti el az embert.A közelmúltban megnéztem a Távkapcsot és a Nagyfiúkat is,amelyek szintén tetszettek,ugyhogy el kell ismernem vannak Adam Sandler filmek,amiket szeretek.Kérlek titeket ne vessetek meg emiatt.Én is csak ember vagyok és vágyok a boldogságra ami hál istennek most meg is van:DDAjánlom mindenkinek a filmet,aki 2 órán át kellemesen akar szórakozni,jókat akar nevetni és élvezni akarja Hawaii gyönyörű szigeteit(:

10/7

 

Szerző: Red.

Szólj hozzá!

Címkék: kritikák

A bejegyzés trackback címe:

https://mooviemania.blog.hu/api/trackback/id/tr332839391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása